Ticket Sellers

Live Concert Videos

About Magnum

Magnum on suomalainen muusikko, joka soittaa bassoa ja laulaa taustalauluja muun muassa perustamassaan Naked Idol -yhtyeessä. Hän toimi Lordi-yhtyeen basistina vuosina 1999–2002. Ennen Lordia hän soitti yhtyeessä nimeltä Noroses.


Nykyäänmilloin? Magnum työskentelee muusikkona ja ääniteknikkona omistamassaan studiossa Espoossa.


Magnum liittyi Lordin basistiksi vuoden 1999 lopussa korvaten Sami ”G-Stealer” Keinäsen. Sitä ennen hän oli laulanut taustalauluja yhtyeen Bend Over And Pray The Lord -albumilla vierailevana muusikkona. Levy äänitettiin suurimmaksi osaksi Magnumin omistamalla Underground Studios -äänitysstudiolla Espoossa.


Get Heavy -albumi jäi ainoaksi Lordi-levyksi, jolla Magnum soitti. Get Heavy on albumin kansilehtisessä omistettu Magnumille. Magnumille on myönnetty Get Heavyn myynneistä kulta-, platina- ja tuplaplatinalevyt. Magnumille on myös myönnetty vuoden 2002 Hardrock/metallialbumi Emma-patsas.


Magnum erotettiin Lordista syksyllä 2002 Would You Love a Monsterman? -singlejulkaisun jälkeen. Hän esiintyi ainoastaan Would You Love a Monsterman? -musiikkivideolla eikä ehtinyt soittaa yhdelläkään Lordin keikalla. Syy erottamiseen oli se, että hän ei halunnut ottaa riskiä elää ilman palkkatyötä ainoastaan bändille, jolloin yhtyeen muut jäsenet tekivät päätöksen, että hänellä ei ole tarpeeksi motivaatiota.


Magnum vastaa Naked Idolissa bassokitarasta ja taustalauluista, sekä tekee myös kappaleiden sävellykset. Hän on soittanut Naked Idolissa keväästä 2006 ja on toinen yhtyeen perustajajäsenistä.


Naked Idolin ensimmäinen single My Weakness ilmestyi sekä radio- että promosinglenä vuonna 2010. Vuonna 2011 Naked Idol julkaisi toisen singlensä Back From Oblivion. Heinäkuussa 2013 Naked Idolin hyväntekeväisyyssingle, Boys Of Summer julkaistiin radiosinglenä. 15. elokuuta 2013 kappale julkaistiin digitaalisena muun muassa iTunesissa ja Spotifyssa. Singlen tuotot lahjoitetaan Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Yhtyeen neljäs singlejulkaisu Shattered julkaistiin radiosinglenä 12. elokuuta 2013 ja digitaalisesti 16. syyskuuta 2013. Lokakuun 31. päivä yhtyeeltä ilmestyi viiden kappaleen EP, Filthy Fairies. 6. joulukuuta 2014 yhtye julkaisi coversinglen kappaleesta I Saw Mommy Kissing Santa Claus.


This article uses material from the Wikipedia article "Magnum", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Map & Directions To Venue

x close

Follow Us

facebook twitter

Popular Concerts